Biografia

DSC_0600

Ramon Mitjaneta, Sant Ramon (Segarra), 1980

Ramon Mitjaneta és un jove cantant i compositor la vida del qual transcorre entre la Segarra i el Gironès. Nascut en un petit poble de la Segarra (Sant Ramon) un setembre d’ara fa 36 anys, inicia el camí de la música des de ben aviat. Atret per les terres gironines, decideix venir a viure a Girona per tal d’estudiar-hi Història. Des d’aleshores, la història, però també la literatura i la música, l’han acompanyat de manera inseparable. Així doncs, d’aquesta fusió, l’any 2009 en neix el seu projecte musical. Fruit d’aquests últims quatre anys d’escriptura i composició, apareix el seu primer treball discogràfic, “Mentre el món reposa”, un disc introspectiu que transmet optimisme i una vitalitat fresca i directa.

En la recta final d’aquest primer treball discogràfic, s’esdevenen certs esdeveniments que suposaran una empenta decisiva per al seu treball: l’any 2013 participa en el Concurs de la Cançó de Salitja, on també tindrà l’oportunitat de conèixer el també cantant i compositor Carles Cuixart (Vol Menor), que li recomana gravar les seves cançons amb el productor musical Roger Gascón. Gascón sabrà entendre i copsar, com ningú fins llavors, la música de Ramon Mitjaneta.

Així, amb la voluntat de comunicar diversió i emoció damunt de l’escenari, Ramon Mitjaneta vol arribar a un públic variat, que també es vulgui divertir i emocionar bo i escoltant la seva música i els seus missatges, clars i transparents.